volwassenen
Bij manege Stal Brouwer Zadelpret kunnen kinderen en volwassenen lessen krijgen.
De stal is gevestigd in Waverveen (net over de grens van Uithoorn, Amstelveen en De Ronde Venen)

Volwassenen die graag willen gaan paardrijden zijn van harte welkom. De praktijk leert ons dat deze lessen zeer gezellig zijn en meestal eindigen in onze kantine onder het genot van een lekker kopje koffie, thee of drankje. Zo hebben wij een heuse mannenles, een vriendinnenles, en familieles.

Ook hier geldt dat men eerst twee probeer/snuffellessen kan volgen. Daarna moet men een 10 rittenkaart kopen. Deze is 12 weken geldig. Je kunt, mits 24 uur van te voren, 2 keer kosteloos afzeggen. Bel je niet op tijd af dan wordt de les gewoon doorberekend. Daarna zijn afzeggingen voor eigen rekening. Als je met de lessen wilt stoppen voordat je kaart vol is dan kopen wij deze niet meer terug. Wil je deelnemen aan de rijlessen dan ben je verplicht met een goedgekeurde cap of helm te rijden. Ook moet men goed passende kleding en rijlaarzen dragen. In het begin kunt u een cap en een zweep bij ons lenen. Een afspraak maken voor privé lessen met eigen paard of pony behoort ook tot de mogelijkheden.

Aanmelden voor lessen kan bij voorkeur door middel van het inschrijfformulier via deze site of neem contact op met Linda op telefoonnummer: 06-13482771

Tip: Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Houd altijd het informatie bord in de kantine en onze website en Facebookpagina, Instagram en Twitter in de gaten zodat je van al onze plannen en evenementen op de hoogte blijft!

Tags: paardrijden, Stal Zadelpret, Amstelveen, Uithoorn, de Ronde Venen, Mijdrecht, Amstelland, volwassenen, les, Waverveen, paardrijlessen, Stal Brouwer Zadelpret, paardijden in uithoorn, paardrijden in de kwakel, paardrijden in de ronde venen, paardrijden voor kinderen, paardrijdenvoor kids, paardrijden voor volwassenen

E-mailadres

 • Instructrice Linda

  Instructrice Linda

  Ik ben Linda Brouwer, 21 jaar en woonachtig in de Kwakel. Ik ben al bijna mijn hele leven tussen de paarden te vinden. Op mijn 7e ben ik zelf begonnen met paardrijles. Toen ik 14 jaar was kreeg ik mijn eerste eigen pony. Inmiddels een aantal jaar later heb ik mijn eigen paard HelleBorus, samen met hem ben ik actief in de wedstrijdsport en train ik naar een hoger niveau.

  „Paarden eerst! De rest komt later“

  Na de middelbare school ben ik ‘Paardenhouderij en management’ gaan studeren op het Wellantcollege in Houten. Tijdens deze opleiding heb ik ook de KNHS Orun instructeur opleiding succes vol afgerond. Inmiddels ben ik nu ruim 1,5 jaar aan het werk in de paarden met het geven van instructie, zowel groepslessen alsook privé. Ook loop in al een tijdje rond op Stal Zadelpret. Met ingang van 1 januari ben ik ook eigenaar van de stal.

  Demo

 • Instructrice Jacky

  Instructrice Jacky

  Hallo ik ben Jacky Schultus en ik ben Ik ben 19 jaar en ik kom uit Uithoorn. Sinds mijn 6e jaar ben ik a dag en nacht bezig met de paarden. Dit begon als een echt paardenmeisje op de manege en inmiddels ben ik een actief wedstrijdruiter. Ik breng diverse paarden uit in de dressuursport, waaronder mijn eigen paard Unique (Uni). Ik heb de opleiding Paardenhouderij en Management afgerond aan het Wellantcollege in Houten. Tevens heb ik mijn Basissport Allround instructeursdiploma behaald bij de ORUN.

  „Thuis is waar mijn paard is“

  Inmiddels geef ik al een aantal jaar les op stal Zadelpret. Ik vind het ontzettend leuk om kinderen wegwijs te maken in de paardenwereld. Ik vind het belangrijk dat kinderen op een respectvolle manier leren omgaan met paarden en pony's. Ik motiveer graag iedereen om mee te doen aan de onderlinge wedstrijden. Zo kan iedereen zijn/haar eigen voortgang bekijken en kunnen we goed zien waar we nog wat aandacht aan moeten besteden.Elke dag ben ik weer ontzettend trots op alle lessers die weer hun uiterste best hebben gedaan!

  Demo

 • Instructrice Marja

  Instructrice Marja

  Hallo ik ben Marja de Dood en ik ben oprichter van stal Zadelpret. Met de paplepel is het paardrijden bij mij ingegoten. Helaas ben ik door ziekte niet meer in staat om mijn liefde en passie aan de lessers bij Stal Zadelpret over te brengen.

  „ Er is geen dieper geheim dan tussen een ruiter en zijn paard!“

  Marja geeft al enige tijd geen les meer bij Stal Zadelpret. Maar als oprichter van Stal Zadelpret hoort ze er natuurlijk wel bij!

  Demo